5 entry daha
  • yabancı forumlardan derlediği illuminati temalı tespitleri, kendi dini ideolojisiyle harmanlayarak oluşturduğu ilginç bir bloga sahip şakirt kardeşimiz.

    yazılarının satır aralarında atatürk'e olan kinini ve nefretini alenen görebilirsiniz. uzuun yazılarının içeriğinin %90'ını; kurandan ayetler, ekşicilere sövgüler, hedef kitlesi liseli ergenler olan yaratıcılıktan uzak küfürler, kuran'a davet, "atatürk masondu" imalı paragraflar, cinler periler luciferden masallar oluşturur. geriye kalan %10'luk kısımda ana teması illuminati ve new world order olan yabancı forumlardan derlediği bilgileri paylaşır ki bu bilgilerin bazıları çelişkili gelse de birçoğuna katılıyorum. ancak blogunun hiçbir yerinde illuminatinin türkiye ayağı olan nur cemaati hakkında en ufak bir cümle okuyamazsınız veya cia'in pennsylvania'da beslediği vatan haini hakkında en ufak bir tespite rastlayamazsınız.

    sonuç olarak, böylesine önemli konuları "zaten kuran'da yazıyor bunlar" seviyesine indirerek, bir şakirt sığlığında yazılar yazan blog sahibi.
973 entry daha
hesabın var mı? giriş yap